Over Cyclelife

Cyclelife heet niet voor niks Cyclelife. Fietsen beheersen mijn leven én dat doen ze al vanaf jongs af aan. Als 14-jarige jongen begon ik, Ricky, bij de lokale fietsenmaker. Het was dé plek om het vak te leren. En de grote liefde voor fietsen nam alleen maar toe toen ik als competitieve mountainbiker actief werd. Na mijn wedstrijdperiode, die ik afsloot in Oostenrijk, verhuisde ik van het Zeeuwse Burg-Haamstede naar Arnhem. Een uitdagende stap. Daar ging ik aan de slag in een grote fietsenzaak en is mijn vakkennis alleen maar vergroot en verfijnd. Met een hoop ervaring en nieuwe kennis, ging ik terug naar Burg-Haamstede en richtte ik mijn eigen fietsenzaak op. Cyclelife was geboren!

Sinds 1 april 2017 is Cyclelife een feit daar ben ik erg trots op. In het voorjaar van 2019 is de winkel verhuisd naar Ouddorp. In een omgeving met bos, strand en veel natuur hebben we een prachtige locatie voor de fietsenzaak.

Kom gerust langs voor advies of gewoon om een kijkje te nemen! Uiteraard staan we klaar om u aan een prachtige nieuwe of tweedehands fiets te helpen!

” Van competitief mountainbiken
naar een eigen fietsenwinkel. “

De winkel

Interesse in een nieuwe
fiets. Dat is niet niets.

Kom langs in de winkel
voor een passend advies.

Contact

Merken bij Cyclelife

Inschrijven nieuwsbrief