Fiets lease

Een fiets van de zaak? Dat kan zeker! Bij Cyclelife least u eenvoudig een fiets. Door de nauwe samenwerking met lease-a-bike.nl heeft u de keuze uit een ruim aanbod. Het leasen van een fiets kan al voor maar een paar euro per maand. Dat is niet alleen leuk voor uw portemonnee en het milieu, maar ook voor uw gezondheid. Bij lease-a-bike.nl kunt u namelijk alle soorten en maten leasen, met of zonder accessoires. Als dat niet makkelijk is…

De voordelen van een fiets van de zaak

  • Profiteer van tot wel 40 procent voordeel op jouw fiets naar keuze.
  • Van een eenmalig aanschafbedrag is geen sprake.
  • Elke maand ben je een laag vast maandtarief kwijt voor je fiets van de zaak.
  • Ruime keuze in fietsen, van E-bikes tot stadfiets.
  • Onderhoud en verzekeringen zijn inbegrepen in het maandelijkse leasetarief.
  • Na de leasetermijn doorfietsen? Geen probleem, je neemt je leasefiets voordelig over.

Hoe werkt het?

Bij het leasen van een fiets van de zaak rijd je gedurende de leasetermijn van 36 maanden op je ideale leasefiets, inclusief dekkende verzekering en volledig onderhoud. En na afloop van het contract neem je je fiets voordelig over Heb je al een leaseauto of OV-kaart van de zaak? Geen probleem, ook dan kun je gewoon een fiets van de zaak rijden.

  1. Vraag aan de werkgever of ze willen deelnemen aan een bedrijfsfietsplan.
  2. Zoek in onze winkel een fiets uit.
  3. LEASE A BIKE regelt de rest met de werkgever.

 

De winkel

Service tot in de puntjes.

De service van Cyclelife rijkt tot uw voordeur. Naast een ruim aanbod in onze winkel en een direct advies op maat, komen we ook graag bij u langs voor een servicebeurt aan uw fiets. Wij vinden het belangrijk dat uw fiets altijd goed rijdt en blijft rijden. Dus of u nu behoefte heeft aan onderhoudsbeurt, er schade hersteld moet worden of u juist een verzekering wilt afsluiten, het kan allemaal. Bij Cyclelife bent u verzekerd van de beste service en een persoonlijke behandeling.

Loop je spaak?
Maak een afspraak

Rijdt uw fiets niet meer als een zonnetje? Wilt u uw fiets compleet naar uw wens aanpassen? Is het tijd voor een reparatie of wilt u juist een preventieve controle? Maak een afspraak en we helpen u graag!

Contact

Inschrijven nieuwsbrief