Fietsverhuur in Ouddorp

Als u er een dagje op uit wilt, is onze fietsverhuur in Ouddorp, nabij Brouwersdam, dé plek om bijvoorbeeld een e-bike te huren! Bij Cyclelife huurt u stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes, fietskarren, kinderzitjes en nog veel meer. Met andere woorden: bij ons huurt u alles om met het complete gezin, een groep vrienden of alleen op pad te gaan. U huurt al vanaf een paar euro per dag een fiets. Huurvoorwaarden, -prijzen, -tijden en afhaallocaties vindt u op de reserveringspagina.

Reserveer online

Vanwege wijzigingen in onze verhuur is tijdelijk onze boeking systeem beperkt gevuld. Heeft u vragen of wilt u weten welke fietsen we nog op voorraad hebben. Neem contact met ons op.

  De winkel

  Deskundige fietsverhuur in Ouddorp, in de buurt van Brouwersdam

  Wanneer u kiest voor fietsverhuur bij onze fietswinkel in Ouddorp, vlak bij Brouwersdam, profiteert u bij het huren van bijvoorbeeld een e-bike van diverse voordelen. Wij hebben namelijk een ruim en divers aanbod aan onder andere Velo de Ville fietsen. Daarnaast profiteert u van een snelle service en levering en ontvangt u altijd een fiets die prettig fietst. Bij onze winkel in Ouddorp bent u verzekerd van een persoonlijke behandeling bij het huren van een e-bike.

   

  Service tot in de puntjes

  De service bij fietsverhuur, fietsverkoop en het huren van een e-bike rijkt bij Cyclelife in Ouddorp, dicht bij Brouwersdam, tot úw voordeur. Naast een ruim aanbod in onze winkel en een direct advies op maat, komen we ook graag bij u langs voor een servicebeurt aan uw fiets. Wij vinden het belangrijk dat uw fiets altijd goed rijdt en blijft rijden. Dus of u nu behoefte heeft aan een onderhoudsbeurt, er schade hersteld moet worden of u juist een verzekering wilt afsluiten; het kan allemaal.

  Loop je spaak?
  Maak een afspraak

  Rijdt uw fiets niet meer als een zonnetje? Wilt u uw fiets compleet naar uw wens aanpassen? Is het tijd voor een reparatie of wilt u juist een preventieve controle? Maak een afspraak en we helpen u graag!

  Contact

  Breng een bezoek aan onze winkel

  Bent u geïnteresseerd in het huren van een e-bike bij onze fietsverhuur in Ouddorp, in de omgeving van Brouwersdam? Reserveer dan online uw gewenste fiets of kom langs in de winkel om eerst een proefritje te maken. Zo weet u zeker dat u de fiets huurt die aansluit op uw wensen. Wilt u meer weten over het huren van een fiets? Neem contact met ons op!

  Inschrijven nieuwsbrief