Fietsverhuur in Ouddorp

Als u er een dagje op uit wilt, is onze fietsverhuur in Ouddorp, nabij Brouwersdam, perfect voor u! Bij Cyclelife huurt u stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes, fietskarren, kinderzitjes en nog veel meer. Met andere woorden: bij Cyclelife huurt u alles om met het complete gezin, een groep vrienden of alleen op pad te gaan. U huurt al vanaf een paar euro per dag een fiets. Huurvoorwaarden, -prijzen, -tijden en afhaallocaties vindt u op de reserveringspagina.

NIEUWE AFHAALLOCATIE: Cyclelife Fietsverhuur Raadhuisstraat 2, Ouddorp. Direct naast de winkel.

RESERVEREN OP ZONDAG? DE FIETSEN KUNNEN ZATERDAG VANAF 17:00 OPGEHAALD WORDEN.

Reserveer online

De winkel

Fietsverhuur in Ouddorp, in de buurt van Brouwersdam

Wanneer u kiest voor fietsverhuur van Cyclelife in Ouddorp, vlak bij Brouwersdam, profiteert u van diverse voordelen. Bij Cyclelife hebben we namelijk een ruim en divers aanbod met Velo de Ville fietsen. Daarnaast profiteert u van een snelle service en levering en ontvangt u altijd een fiets die prettig fietst. Bij Cyclelife bent u verzekerd van de beste service en een persoonlijke behandeling.

Service tot in de puntjes

De service bij fietsverhuur en fietsverkoop door Cyclelife in Ouddorp, dicht bij Brouwersdam, rijkt tot uw voordeur. Naast een ruim aanbod in onze winkel en een direct advies op maat, komen we ook graag bij u langs voor een servicebeurt aan uw fiets. Wij vinden het belangrijk dat uw fiets altijd goed rijdt en blijft rijden. Dus of u nu behoefte heeft aan een onderhoudsbeurt, er schade hersteld moet worden of u juist een verzekering wilt afsluiten; het kan allemaal.

Loop je spaak?
Maak een afspraak

Rijdt uw fiets niet meer als een zonnetje? Wilt u uw fiets compleet naar uw wens aanpassen? Is het tijd voor een reparatie of wilt u juist een preventieve controle? Maak een afspraak en we helpen u graag!

Contact

Breng een bezoek aan onze winkel

Bent u geïnteresseerd in fietsverhuur van Cyclelife in Ouddorp, in de omgeving van Brouwersdam? Reserveer dan online uw gewenste fiets of kom langs in de winkel van Cyclelife om eerst een proefritje te maken. Zo weet u zeker dat u de juiste fiets huurt die aansluit op uw wensen. Meer weten over het huren van een fiets? Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief