Reparatie

Is uw fiets toe aan een reparatie? Heeft u een slag in het wiel, is uw ketting gebroken of uw remkabel gebroken? Geen nood, bij Cyclelife helpen we u verder. We nemen voor u uw hele fiets onderhanden. Voor veel merken hebben we onderdelen op voorraad of garanderen we een snelle levering. Moeten we bij uw fiets iets vervangen, dan kunt u rekenen op een snelle service.

De winkel

Service tot in de puntjes.

De service van Cyclelife rijkt tot uw voordeur. Naast een ruim aanbod in onze winkel en een direct advies op maat, komen we ook graag bij u langs voor een servicebeurt aan uw fiets. Wij vinden het belangrijk dat uw fiets altijd goed rijdt en blijft rijden. Dus of u nu behoefte heeft aan onderhoudsbeurt, er schade hersteld moet worden of u juist een verzekering wilt afsluiten, het kan allemaal. Bij Cyclelife bent u verzekerd van de beste service en een persoonlijke behandeling.

Loop je spaak?
Maak een afspraak

Rijdt uw fiets niet meer als een zonnetje? Wilt u uw fiets compleet naar uw wens aanpassen? Is het tijd voor een reparatie of wilt u juist een preventieve controle? Maak een afspraak en we helpen u graag!

Contact

Inschrijven nieuwsbrief