Service

Bij Cyclelife kunt u niet alleen terecht voor de aankoop van uw fiets, we zorgen er ook voor dat u uw tweewieler succesvol kunt blijven gebruiken. We onderhouden uw fiets (op locatie), repareren als dat nodig is, leasen fietsen, verhuren ze en sluiten verzekeringen voor u af. Bekijk hieronder de dienst die u nodig heeft voor meer informatie!

Service aan huis

Repareren bij u thuis, als dat geen service is… Cyclelife heeft speciaal voor u ‘service aan huis’, zodat u zorgeloos kunt blijven fietsen. Met onze servicebus komen we langs bij u, dat scheelt voor u een hoop gedoe. Om alles in goede banen te leiden, werken we alleen op afspraak. Wilt u gebruik maken van onze service aan huis? Laat het ons weten en plan uw moment.

Maak een afspraak

Ga toch fietsen!

De fiets is prachtig. Sinds het ontstaan van de loopfiets in 1790, is de tweewieler niet meer weg te denken. Terecht. Want wat is er heerlijker om uw bestemming te bereiken met behulp van spierkracht, de wind in uw haren te voelen en frisse lucht uw longen in te zuigen? De fiets zorgt voor gezondheid, genot en bindt samen. Met de fiets kom je verder. De fiets is fantastisch en net zo uniek als de bijrijder. Maar een fiets, dat is niet zomaar iets. Ontdek meer over de fiets bij Cyclelife, wij weten er alles over!

Inschrijven nieuwsbrief