Onderhoud

Uw fiets goed onderhouden is belangrijk. Hoe beter uw fiets wordt onderhouden, hoe langer u plezier heeft van uw fiets. Bij Cyclelife helpen we u graag aan preventief onderhoud. Hierbij kunt u denken aan het controleren van de remschijven, afstellen van de versnelling, controle van het profiel, kortom: een algemene check of uw fiets nog soepel rijdt. Zo zorgen we ervoor dat u weer met een gerust hart op de fiets kan stappen!

Heeft u liever een service aan huis? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

De winkel

Service tot in de puntjes.

De service van Cyclelife rijkt tot uw voordeur. Naast een ruim aanbod in onze winkel en een direct advies op maat, komen we ook graag bij u langs voor een servicebeurt aan uw fiets. Wij vinden het belangrijk dat uw fiets altijd goed rijdt en blijft rijden. Dus of u nu behoefte heeft aan onderhoudsbeurt, er schade hersteld moet worden of u juist een verzekering wilt afsluiten, het kan allemaal. Bij Cyclelife bent u verzekerd van de beste service en een persoonlijke behandeling.

Loop je spaak?
Maak een afspraak

Rijdt uw fiets niet meer als een zonnetje? Wilt u uw fiets compleet naar uw wens aanpassen? Is het tijd voor een reparatie of wilt u juist een preventieve controle? Maak een afspraak en we helpen u graag!

Contact

Inschrijven nieuwsbrief