Fietsverzekering

Op zoek naar een verzekering voor uw fiets? Sluit een ENRA-verzekering af via onze site en zorg voor garantie voor uw fiets! Uw tweewieler is het tenslotte meer dan waard om goed verzekerd te zijn. Via ENRA zijn er verschillende dekkingen af te sluiten. Dat geldt zowel voor uw stadfiets, mountainbike of e-bike. Wat voor fiets u ook heeft, een fietsverzekering geeft u altijd de benodigde zekerheid.
U heeft daarbij altijd de mogelijkheid tussen een basis, plus of optimale dekking. Meer weten over deze fietsverzekering en de dekking?

De winkel

Service tot in de puntjes.

De service van Cyclelife rijkt tot uw voordeur. Naast een ruim aanbod in onze winkel en een direct advies op maat, komen we ook graag bij u langs voor een servicebeurt aan uw fiets. Wij vinden het belangrijk dat uw fiets altijd goed rijdt en blijft rijden. Dus of u nu behoefte heeft aan onderhoudsbeurt, er schade hersteld moet worden of u juist een verzekering wilt afsluiten, het kan allemaal. Bij Cyclelife bent u verzekerd van de beste service en een persoonlijke behandeling.

Loop je spaak?
Maak een afspraak

Rijdt uw fiets niet meer als een zonnetje? Wilt u uw fiets compleet naar uw wens aanpassen? Is het tijd voor een reparatie of wilt u juist een preventieve controle? Maak een afspraak en we helpen u graag!

Contact

Inschrijven nieuwsbrief